kampeerterrein

Iedereen die op het kampeerterrein verblijft moet een geldig festivalticket hebben voor elke dag van zijn/haar verblijf.

  • Het kampeerterrein opent vrijdag 3 juli om 12u. Gelieve je aan te melden bij aankomst.

  • Kampeerders worden geacht het kampeerterrein te verlaten op maandag 6 juli voor 12u .

 

Kamperen is enkel toegestaan op het gemarkeerde terrein. Tenten opzetten of kampeerwagens plaatsen buiten het kampeerterrein is verboden.

 

Neem gerust je eigen eten en drinken mee naar het kampeerterrein, maar breng het niet mee op het festivalterrein. Vuurtjes, grills, lampen, ... op propaan zijn toegestaan.

 

Kampeerders kunnen alle gemeenschappelijke faciliteiten gebruiken (douches, wastafels, toiletten). Je wordt vriendelijk verzocht de faciliteiten netjes te houden en enkel te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. Hou er rekening mee dat je onze infrastructuur deelt met andere kampeerders.

 

We nodigen mensen met een handicap, chronische ziekte of allergieën uit expliciet melding te maken van hun noden bij het aanmelden, of vooraf per e-mail. We doen ons uiterste best om te voldoen aan je wensen en noden.

 

Foxbarn Picking is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen materiaal. We raden het meebrengen van waardevolle voorwerpen af. Wie zijn Rolex niet kan missen bewaart hem best in zijn auto, op slot. Laat hem in geen geval in je tent liggen.


HOU REKENING MET JE BUREN
Er zijn geen specifieke rustige zones voorzien op ons kampeerterrein. Hoewel bluegrass pickin' de klok rond is toegestaan, vragen we toch tussen 02u00 en 08u00 niet luidkeels te zingen, jammen of feesten. Het kampeerterrein is er voor iedereen - families, vrijwilligers en bands - en de stille uurtjes hebben we allemaal even nodig. We verwachten van jou enige hoffelijkheid. Iemand boos of overstuur? Even lief zijn en praten a.u.b.

 

Huisdieren zijn toegestaan op het kampeerterrein. Honden blijven te allen tijde aan de leiband. 

 

Laat bij vertrek het terrein achter zoals je het vond bij aankomst; opgeruimd en netjes. We bevinden ons op gemeentegrond en willen graag nog een keer gebruik kunnen maken van dit terrein.

Nee, nee en nog eens nee!

  • Wapens, drugs of drugtoebehoren.

  • Open vuur, geen kaarsen.

  • Gemotoriseerde voertuigen, inclusief scooters of hoverboards.

  • Geluidsversterking of grote speakers.

  • Generatoren.

  • Overnachten op het parkeerterrein.

© 2018-2020 - Foxbarn Picking, Retie - Belgium

  • Foxbarn Picking Facebook